top of page

Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf

Randstad B.V. 


SINDS 2014


Úw tuin is óns visitekaartje

Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad uit Ridderkerk heeft ruime ervaring met het ontwerpen, aanleggen én onderhouden van tuinen bij particulieren en bedrijven. Wij beschouwen úw tuin als óns visitekaartje. Daarom is onze aanpak gericht op het bieden van blijvende tevredenheid; een resultaat dat volledig voldoet aan uw wensen.

Persoonlijke aanpak

Bij onze persoonlijke aanpak baseren wij ons op úw wensen en voorkeuren. Wij komen graag bij u langs om deze wensen te bespreken en horen dan graag wat u precies wel en ook wat u per se niet wil. Op basis van wat u ons vertelt maken wij een ontwerp op maat, waarbij uw wensen zo goed mogelijk worden gerealiseerd binnen de mogelijkheden die uw tuin en het beschikbare budget bieden. Onze werkwijze heeft tot gevolg dat u straks met trots zult zeggen: dit is mijn tuin!

Onze ambitie

Hoveniers- en Stratenmakersbedrijf Randstad heeft een nuchtere, no-nonsense mentaliteit. In ons werk streven wij altijd naar betrouwbaarheid en kwaliteit en wij werken daarom uitsluitend met werknemers die voldoen aan deze kernwaarden. Daarnaast werken wij volgens het principe ”zeg wat je doet, en doe wat je zegt”. Hiermee hebben wij ons bij veel projecten, klanten en relaties al bewezen als betrouwbare partner. Dit is hoe wij verder willen blijven groeien: als betrouwbare, kwaliteitsgerichte partij met oog voor mens en omgeving.

Randstad Tuinmaterialen 

Inspiratie opdoen?

Heeft u nog geen duidelijk idee over wat u met uw tuin wilt en wilt u wat extra inspiratie opdoen?

Kom dan langs in onze showroom aan de Schaapherderweg 17D, 2988CK RIdderkerk. 

of kijk op www.randstadtuinmaterialen.nl

Neem contact op!

Adres

Schaapherderweg 17D

2988CK Ridderkerk

Tijden

Ma-vr: 9:00 - 17:30 uur
Za: 9:00 - 17:30 uur
Zo: gesloten

Sociale media

Wij werken met gerenommeerde merken o.a. 

bottom of page